Удобства и съоръжения в Хотел Акорд


Студио Акорд

Защо да губите време и да търсите фризьор, козметик или маникюрист, когато можете да имате всичко това на едно място?

За дамите, Студио за красота Акорд предлага богат асортимент от козметични процедури. Включително вечерен или дневен грим (в зависимост от повода), маникюр, удължаване на коса, подстригване, празнични прически, педикюр, ноктопластика и много други.

Квалифицираните ни фризьори и козметици, ще угодят на всеки Ваш каприз!

Лоби бар

Лоби барът на Хотел Акорд е място, където можете в спокойна и приятна атмосфера да изпиете по питие с приятели или да проведете бизнес среща. Разполага с богат асортимент от напитки и отзивчив персонал.

Ресторант Акорд

Място с чудесна кухня! Ако сте гост на Хотел Акорд, то непременно трябва да опитатe гозбите ни. Освен ястията в менюто, ние се ангажираме да приготвяме храна за различни поводи и събития. Опитните ни кулинари се справят както с традиционни ястия, така и с екзотична кухня. Блок маса или сет меню, традиционни гозби или коктейлни хапки - Вие избирате. Алкохолните и безалкохолните напитки над куверта, като реверанс към клиентите ни, се предлагат на доставни цени.

Безплатен паркинг

За всички гости на Хотел и Ресторант Акорд ние предоставяме безплатен, охраняем паркинг. 

Конферентна зала

Освен, че можем да ви предложим, зала където да проведете събитието си, можем да ви съдействаме при огранизацията до последния детайл. Започвайки от всички технически изискваня, за това как искате да протече събитието Ви, можем да ви предоставим флипчарт, мултимедия или озвучаване.

 

Направете виртуална разходка в Хотел Акорд